Rubbing Announcement - Onbewogen - It Looks Good On You.

Bra om man kan ge bort saker

Posted Jan. 20, 2017, 9:10 p.m. By onbewogen Tags: Prylar

Visst är det skönt när man får rensa hemma och man slipper se alla saker som man har men som man inte behöver. Ja det är verkligen bra att kunna göra det emellanåt så att man får mer plats hemma men det är också ett sätt som man kan använda sig av för att hjälpa andra. Ja det gör så mycket om man kan ge bort saker som man inte behöver eller använder längre.
Ta till exempel våra mobil telefoner, det är många som köper nya så fort en ny kommer ut eller så finns det dom som istället för att laga sin iPhone så låter man den ligga i en låda hemma. Men det kan hjälpa att ge bort den, att laga iPhone idag är något som många gör och som gör att mobil håller i många år efter. Så det kan verkligen vara värt det.

Annat som man kan ge bort

Ja det kanske finns andra saker som man kommer på att man vill ge bort och som man känner att man kan leva utan men för någon annan som inte har dom sakerna kan göra väldigt mycket.
Så det är värt att tänka över vad man har och ta en dag i förrådet eller i garaget och plocka bort dom saker som man har och inte behöver längre och ge bort det till någon som vill ha dom.Då kommer man känna sig så nöjda ed sig själv men också kommer det att bli mycket finare hemma och man får mindre saker i förrådet vilket brukar vara väldigt skönt. Jag tycker i alla fall att det är väldigt skönt att rensa och få bort saker som jag inte behöver eller sker som jag till och med glömt bort att jag hade, då har man lite för mycket saker i min egna smak.